NWP: Meer impact in
het buitenland

Nieuws

Nieuws van de Amsterdam International Water Week - 28 augustus 2015

28/08/2015

Henk Ovink over resilient cities tijdens AIWW
Hoe komen we van 'response' naar 'preparedness'? Het is een van de centrale vragen in de conference track 'Urban resilience and adaptation to climate change', die Henk Ovink hielp samenstellen. Resilience is een proces, een steile leercurve waar veel capaciteitsopbouw voor nodig is, vertelt hij in een interview voor de AIWW nieuwsbrief.

Early bird deadline bijna verstreken!
10% korting is toch mooi meegenomen? Schrijf u daarom snel in voor de AIWW conferentie. Kijk op www.internationalwaterweek.com voor informatie over het programma en om u te registreren. Inschrijven met 10% korting kan nog tot en met aanstaande dinsdag 1 september!!!

Aquatech 2015 Amsterdam - Nog maar enkele m2 in paviljoen
De Aquatech is 's werelds meest toonaangevende vakbeurs voor proces-, drink- en afvalwater. Deze beurs, onderdeel van de Amsterdam International Water Week, vindt plaats van 3 t/m 6 november 2015 in de RAI Amsterdam. 

Voor het Holland Business Pavilion op de beursvloer, dat NWP, Water Alliance en Envaqua organiseren, is nog enkele m2 beschikbaar. Wees er snel bij en meld u aan

Dr. Sarphati blijft vernieuwen
Dr. Sarphati, in zijn tijd al vooruitstrevend, is nog steeds niet bang voor verandering. De Sarphati Sanitation Award is vernieuwd: er zijn nu twee prijzen in plaats van 1. Eentje voor jonge ondernemers en een life time achievement award. De doctor heeft niet alleen prijzen, maar ook een interessante workshop in de aanbieding. Bekijk de flyer voor meer informatie. 

Young Water Professionals Movie Challenge
Het Young Water Professionals Programme organiseert een movie challenge over sanitatie. De eerste prijs is duizend euro. Kijk voor meer informatie over de challenge op de website. Ook is het hele Young Water Professionals Programma te vinden op www.young-iww.com

Help spread the word!
De Amsterdam International Water Week laat zien dat Nederland een wereldwaterleider is die waterprofessionals vanuit de hele wereld bij elkaar brengt. Er staat dit jaar een steengoed programma op stapel met vele interessante sprekers, mooie excursies en superveel partijen die exposeren op de Aquatech. Wij willen graag de hele wereld laten weten dat je als waterprofessional van 2-6 november echt in Nederland moet zijn. Help spread the word! Volg ons op twitter @AmsterdamIWW of gebruik de hashtag #AmsterdamIWW. Of stuur onze nieuwsbrief door aan uw relaties. Abonneren kan op www.internationalwaterweek.com.