NWP: Meer impact in het buitenland

Het Netherlands Water Partnership ondersteunt de watersector bij export en internationale samenwerking. 200 organisaties -profit en non profit, van drinkwater tot dijken- hebben zich aangesloten vanuit de overtuiging dat je samen meer impact hebt in het buitenland.

Wereld Waterdag 2015: Denk mee over duurzame oplossingen

Wilt u meedenken over duurzame en toekomstbestendige oplossingen voor wereldwijde wateruitdagingen? Meld u dan aan voor het Wereld Waterdag evenement op vrijdagmiddag 20 maart a.s. in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.wereld-water-dag.nl.

 

Het thema van Wereld Waterdag is 'Water & Sustainable Development'. 2015 is hét jaar van de 'Sustainable Development Goals (SDG)', opvolger van de Millennium Development Goals. Tijdens de Nederlandse viering van Wereld Waterdag 2015 staat SDG 6 'Ensure availability and sustainable management of water and sanitation for all' centraal. Maar ook in andere SDG's vormt water een belangrijk thema.

 

Het programma bestaat uit interessante sprekers, pitches en workshops. Het belooft een interactieve middag te worden, met volop mogelijkheden om te netwerken. De workshops worden verzorgd door de partners die dit jaar betrokken zijn bij Wereld Waterdag: Aqua for All, Netherlands Water Partnership (NWP), Both ENDS, IUCN, Wereld Natuur Fonds (WNF), WASH Alliance en Wetlands International. Rens de Jong van BNR Nieuwsradio treedt op als dagvoorzitter. Het evenement wordt ondersteund door Pakhuis de Zwijger en het Partners voor Water programma.