NWP: Meer impact in
het buitenland

Aanmelden Netherlands Water Pavilion Aquatech 2017

Aquatech Amsterdam, onderdeel van de Amsterdam International Water Week, vindt plaats van 31 oktober t/m 3 november 2017.
Met ruim 21.000 bezoekers en 900 stands is er grote kans dat u hier uw zakenpartner vindt. Maar hoe vindt uw zakenpartner u?

Evenals voorgaande jaren wordt de Nederlandse watersector de mogelijkheid geboden deel te nemen aan deze beurs door mee te doen aan het Netherlands Water Pavilion, georganiseerd door NWP, Water Alliance en ENVAQUA, met ondersteuning van het programma Partners voor Water 2016-2021.

Deelname in het gezamenlijke paviljoen biedt onder meer de volgende voordelen:

  • Collectieve Nederlandse uitstraling door Holland branding;
  • Een prominente plek op de beursvloer in een groot paviljoen dat in het oog springt;
  • Gebruik van de Holland Lounge, waar de gehele dag catering (koffie, thee, fris) voor u en uw bezoekers wordt verzorgd;
  • De gehele organisatie wordt u uit handen genomen;
  • Extra profilering van uw bedrijf via de website van de Aquatech; 
  • Extra internationale profilering via www.dutchwatersector.com;
  • Een scherpe prijs van 460 Euro per m2 (excl. btw) voor vloeroppervlak, standbouw en verbruik van elektra;
  • Deelnemers van NWP, Envaqua en Water Alliance genieten een voordeel van 545 Euro per organisatie, bij registratie vóór 1 juni 2017.

Om een extra dimensie te geven aan het Netherlands Water Pavilion zijn we achter de schermen druk aan de slag met het bedenken en ontwerpen van nieuwe ideeën . We zijn op zoek gegaan naar de Unique Selling Points van de Dutch Water sector en zijn bezig met het concretiseren van een idee wat een extra boost zal geven aan het Netherlands Water Pavilion.

Samen met de RAI, als organisator van de Aquatech Amsterdam hebben we ‘The Innovation Avenue’ bedacht. De Avenue bevindt zich centraal in het paviljoen en zal ook daarbuiten centraal over de beursvloer doorgetrokken worden.
De Innovation Avenue biedt een meterslang overzicht van nieuwe en innovatieve technologieën. Rondom deze avenue vinden er diverse promotie campagnes plaats gericht op innovaties.

Voor vragen kunt u terecht bij Noeska de Nobel, n.denobel@nwp.nl
Meer informatie over deelname is te vinden in de algemene voorwaarden