NWP: Meer impact in
het buitenland

Aanmelden Zuid-Afrika bijeenkomst 25 januari 2018

Gecombineerde Zuid-Afrika bijeenkomst voor Water en Agri-food op 25 januari

Datum: donderdag 25 januari
Tijd: 09.30 - 12.00, inloop vanaf 09.15
Locatie: Unie van waterschappen:Koningskade 40, 2596 AA Den Haag

Meld u nu aan voor de gecombineerde bijeenkomst in het kader van het Partners voor Water programma en de Water en AgriFood Nexus in Zuid-Afrika. Tijdens deze bijeenkomst kijken we terug op de activiteiten van het Zuid-Afrikaplatform in 2017 en bereiden we ons voor op de daaruit voortgekomen acties. Zo hebben het bezoek van Minister Mokonyane aan de Amsterdam International Water Week, het City of the Future evenement in Durban en de Economische Missie in Kaapstad, gezorgd voor een goede positionering van de Nederlandse water sector in Zuid-Afrika in 2017. 

In 2018 wordt in juni de WISA conferentie (water) in Kaapstad georganiseerd en in augustus staat de PMA (agrifood) in Johannesburg weer op de agenda. Belangrijke momenten om de lopende initiatieven een stap verder te brengen met de Zuid-Afrikaanse partners. Tijdens de bijeenkomst gaan we, ná een plenair gedeelte waarbij o.a. de landbouwraad Jack Vera een update geeft, in de verschillende sub-sectoren uiteen. Eén van de groepen bespreekt de uitkomst en mogelijke vervolgacties op de scoping studie naar Climate Smart Agriculture, lacunes in technologie en mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven in Zuid-Afrika. De andere focusgroepen van het Zuid-Afrikaplatform komen bijeen voor een gezamenlijke voorbereiding op de het Holland Water House en de WISA conferentie.

Voor deze bijeenkomst  zijn we donderdag 25 januari van 09.30 – 12.00 uur welkom bij de Unie van Waterschappen: Koningskade 40, 2596 AA Den Haag. Registeren voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk. Voor vragen graag contact opnemen met Maaike Feltmann (m.feltmann@nwp.nl)

 

De organisatie van deze bijeenkomst is een samenwerking tussen de Nederlandse Ambassade in Zuid-Afrika, RVO.nl, NWP, Verbos Business Development en de Unie van Waterschappen en wordt mede mogelijk gemaakt door het Partners voor Water programma.