NWP: Meer impact in
het buitenland

Nieuws

Informatiebijeenkomst Aquatech Amsterdam

22/05/2017

Graag nodigen we u uit voor de informatiebijeenkomst over het Netherlands Pavilion op donderdag 22 juni. De bijeenkomst vindt plaats van 10.00u – 12.00u bij de RAI, Europaplein, Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over het Netherlands Pavilion en de Innovation Avenue, kunt u kennismaken met de standbouwer en krijgt u tips om uw beursdeelname nog succesvoller te maken. Ook informeren we u graag over het laatste nieuws rondom de Amsterdam International Water Week, de Aquatech en de FloodEx.

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst bij Noeska de Nobel. Een week voor de bijeenkomst ontvangt u de definitieve agenda, routebeschrijving en deelnemerslijst. De bijeenkomst is bedoeld voor paviljoendeelnemers en partijen die nog niet zijn aangemeld.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij in het Netherlands Paviljoen, dus meldt u hier aan! Het Netherlands Pavilion wordt georganiseerd door NWP, Water Alliance, RAI Amsterdam en ENVAQUA, met ondersteuning van het programma Partners voor Water 2016-2021.