NWP: Meer impact in
het buitenland

Nieuws

Interesse peiling deelname International Water Summit Abu Dhabi

22/09/2016

Het jaarlijkse International Water Summit (IWS) wordt gehouden van 16-19 januari 2017 in Abu Dhabi. IWS is een wereldwijd platform voor de promotie van duurzame oplossingen voor droge gebieden. Door het bij elkaar brengen van bedrijven, beleidsmakers, experts, academia en innovatoren is IWS de beurs om de ontwikkeling van nieuwe duurzame strategieën en technologieën in met name de golfregio te bevorderen. IWS ondersteunt wereldwijde samenwerking en het delen van ‘best-practices’ en is een belangrijke aanjager voor het smeden van netwerken en partnerships die innovatie stimuleren. 

IWS is onderdeel van de Abu Dhabi International Sustainability week, waarbij deelnemers van diverse flankerende events zoals World Future Energy Summit, Solar Expo, ECP waste Exhibition en Energy Efficiency Expo ook toegang hebben tot de IWS-beursvloer. Met bezoekers uit de hele wereld kan deelname aan deze beurs bijdrage aan de successen van uw bedrijf.

Bij voldoende interesse vanuit de sector voor dit event zal NWP, in samenwerking met Water Alliance en ENVAQUA een collectieve deelname aan deze beurs organiseren. 
Deelname aan het Nederlands collectief betekent dat u zichtbaar bent in het Netherlands Water Pavilion, d.m.v. logo/naamsvermelding en brochures. U kunt hier ook uw relaties ontvangen. Er zijn tal van netwerkmomenten waar u in contact kunt komen met uw (potentiële) lokale partners en klanten en bij voldoende belangstelling worden veldbezoeken en matchmaking geregeld. 

Het evenement is met name interessant voor bedrijven in de watertechnologie met affiniteit in de golfregio, energie gerelateerde bedrijven en cleantech technologieën. 

Heeft u interesse om deel te nemen aan dit evenement? Dan horen wij dat graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk 30 oktober 2016. Voor het doorgeven van uw interesse en voor meer informatie kunt u contact opnemen met Noeska de Nobel, n.denobel@nwp.nl.