NWP: Meer impact in
het buitenland

Aanmelden voor gezamenlijk paviljoen SIWW

12/02/2016

NWP organiseert samen met Water Alliance en ENVAQUA een collectieve beursdeelname tijdens de Singapore International Water Week (SIWW) van 10 - 14 juli 2016. 

Het evenement bestaat uit meerdere componenten. Deze editie brengt drie evenementen samen: World Cities Summit (WCSS), Singapore International Water Week (SIWW) en de CleanEnviro Summit (CESS). De drie evenementen zijn programmatisch met elkaar verbonden. Op de Water Expo (beurs) komen de 3 evenementen met hun eigen thema’s samen in de landen- en bedrijfspaviljoens.

Partijen uit de Nederlandse watersector kunnen deelnemen aan het Netherlands Water Pavilion door vierkante meters af te nemen. Kosten voor deelname bedragen 425 Euro per m2 exclusief BTW (excl. drukkosten poster). De prijs is inclusief standbouw, catering tijdens de beurs en organisatiekosten. Eventuele extra’s voor uw deel van de stand kunnen in overleg tegen meerkosten worden besteld. 

Het Netherlands Water Pavilion wordt financieel ondersteund door het programma Partners voor Water.
 
Voordelen van collectieve deelname aan de SIWW zijn:

  • De toegevoegde waarde die de collectieve uitstraling van Holland Branding u biedt;
  • Een prominente plek op de beursvloer in een paviljoen dat in het oog springt;
  • Gebruik van de Holland Lounge, waar de gehele dag catering (koffie, thee, fris) voor u en uw bezoekers wordt verzorgd;
  • De organisatie wordt u uit handen genomen;
  • Extra profilering via de website van de SIWW;
  • Extra profilering via www.dutchwatersector.com;
  • Een scherpe m2 prijs voor vloeroppervlak, standbouw en verbruik van elektra.

De Water Expo van de SIWW is een van de belangrijkste water trade shows in de wereld, met een focus op innovatie, producten, diensten, maar ook aandacht voor case studies op het gebied van watertechnologie. De Water Expo vindt plaats van 10 - 14 juli  2015 in het Sands Expo & Convention Centre, Marina Bay Sands, Singapore. Meer informatie hierover is te vinden op www.siww.com.sg

Heeft u interesse in deelname, dan kunt u zich via dit formulier aanmelden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sandra Borst, s.borst@nwp.nl, 070 3043711.