NWP: Meer impact in
het buitenland

Afsluiting World Bank Study Tour

09/09/2016

U bent van harte uitgenodigd om op vrijdag 23 september 14.00 uur (inloop lunch vanaf 13.00 uur) de afsluiting van alweer de vijfde Wereldbank studietour bij te wonen en te reflecteren op de ‘lessons learned’ presentaties van de verschillende delegaties. Na afloop, rond 15.45 uur, kunt u zich mengen met stafleden van de Wereldbank en de delegatieleden tijdens een netwerkreceptie.
 
Van 19 tot 23 september 2016 organiseert NWP in nauwe samenwerking met de Worldbank Water Global Practice, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en andere partners een studietour voor stafleden van de Wereldbank alsmede voor delegaties uit de volgende landen: Brazilië, Colombia, Tanzania, Ethiopië, Niger, Irak en China. 
De delegaties bestaan uit beleidsmakers, lokale bestuurders, projectmanagers en andere sleutelfiguren die betrokken zijn bij water gerelateerde investeringsprogramma’s van de Wereldbank. Gedurende 5 dagen zal de groep veel aansprekende projecten bekijken en de dialoog aangaan over de Nederlandse aanpak t.a.v. ‘Rivier Management en Integraal Stedelijk Waterbeheer’. 
 
Net als voorgaande keren wordt de studietour afgesloten met een symposium. Elke delegatie zal de bevindingen van de tour presenteren met een vertaalslag naar de uitdagingen in hun eigen land. De middag wordt afgesloten met een netwerkreceptie. De afsluiting van deze studietour wordt georganiseerd bij Madurodam (George Maduroplein 1) in Den Haag. (niet in Delft, zoals eerder aangekondigd)
 
Graag verwelkomen wij u bij dit symposium. Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Sandra Borst, s.borst@nwp.nl.