NWP: Meer impact in
het buitenland

Aquatech China 2017

20/01/2017

Op de 10e editie van Aquatech China (7 juni – 9 juni 2017) realiseren NWP, Water Alliance en ENVAQUA een Netherlands Water Pavilion, in samenwerking met RAI Amsterdam en de Nederlandse Ambassade in China. Om de deelnemende partijen aan het Netherlands Water Pavilion meer exposure te geven dan elders op de beursvloer, zorgen we voor een strategische plek op de beursvloer, goede zichtbaarheid d.m.v. Holland Branding, een ruime ontvangstruimte en netwerkbijeenkomsten. 
 
Het Netherlands Water Pavilion zal het middelpunt zijn van de Nederlandse activiteiten tijdens de Aquatech China. Het paviljoen biedt u de mogelijkheid uw kennis, projecten en producten tentoon te stellen. In het paviljoen kunt u uw contacten en delegaties ontvangen en het paviljoen is de uitgelezen plek om elkaar te ontmoeten tijdens de netwerkmomenten die worden georganiseerd. 
Deelname aan het Netherlands Water Pavilion op de Aquatech China kost € 3000,- excl. per 6 m² (onder voorbehoud van financiering). Dit dekt de kosten voor Holland Branding standbouw, netwerkreceptie, catering (koffie/thee e.d.) tijdens de beurs en organisatiekosten. 

De voordelen van collectieve deelname aan de Aquatech op een rij:
•    De toegevoegde waarde die de collectieve uitstraling van Holland Branding u biedt;
•    Een prominente plek op de beursvloer in een paviljoen dat in het oog springt;
•    Gebruik van de Holland Lounge, waar de gehele dag catering (koffie, thee, fris) voor u en uw bezoekers wordt verzorgd;
•    De organisatie wordt u uit handen genomen;
•    Extra profilering via www.dutchwatersector.com;
•    Een scherpe prijs voor vloeroppervlak, standbouw en verbruik van elektra.
 
Lees hier de informatie over de Aquatech China 2017. Als u wilt deelnemen in het paviljoen, dan kunt u zich aanmelden via dit formulier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met NWP, Sandra Borst, s.borst@nwp.nl of Annemieke van Zuylen, a.vanzuylen@nwp.nl.