NWP: Meer impact in
het buitenland

Bezoek de Aqua Nederland Vakbeurs en vergroot uw kennis bij de watertechnologie seminars!

02/02/2018

De Nationale Watertechnologie Week vindt dit jaar plaats van 13 t/m 15 maart. NWP, Water Alliance en Envaqua nodigen u uit om actief deel te nemen aan het evenement. Raak geïnspireerd tijdens de seminars van de Nationale Watertechnologie Week, bezoek de Aqua Nederland Vakbeurs en kom voor een kennismaking met het grootste watertechnologienetwerk naar de Aqua lounge, stand nr. H 110. Registreer u hier

De beschikbare hoeveelheid water van voldoende kwaliteit neemt wereldwijd af. Met duurzame en innovatieve oplossingen probeert de Nederlandse watertechnologiesector op een efficiënte manier met water om te gaan, in de industrie, in het milieu en in de land- en tuinbouw. 
Op 13, 14 en 15 maart vinden in de ochtend seminars plaats waarin actuele watertechnologie thema’s centraal staan en u kunt meepraten over innovatieve technieken en oplossingen voor duurzaam water(her)gebruik.

Deel uw watertechnologie kennis 
Op dinsdag 13 maart is het thema van de seminars “Wateruitdagingen in de circulaire economie”. 
Hoe kunnen we water efficiënter inzetten en vanuit het gebruikte water reststoffen omzetten in waardevolle producten die we kunnen hergebruiken? Hét seminar als u alles wilt weten over de nieuwste waterinnovaties op het gebied van circulaire economie.

Op woensdag 14 maart staan de “Nieuwe zuiveringsuitdagingen in de water- en industriële sector” centraal. Tijdens dit seminar krijgt u nieuwe inzichten over het verwijderen van medicijnresten en microverontreiniging uit het afvalwater. Actief carbon, ozon en natuurlijk zuiveren zijn voorbeelden van manieren om deze nieuwe stoffen aan te pakken en komen in deze sessie aan bod.

Op donderdag 15 maart komt u alles te weten over “De onbegrensde mogelijkheden van sensoren & big data”. Het thema waarop de afgelopen jaren gigantische sprongen zijn gemaakt. Maar wat kunnen we nu precies met deze informatie om onze processen efficiënter te laten verlopen? U hoort het allemaal tijdens deze sessie.

Registreren kan via de registratiepagina van de Aqua Nederland Vakbeurs. Meer informatie over het programma van de Nationale Watertechnologie Week vindt u hier.

Aqua Nederland Vakbeurs
Op dinsdag 13, woensdag 14 en donderdag 15 maart wordt in de Evenementenhal in Gorinchem de jaarlijkse Aqua Nederland Vakbeurs gehouden met meer dan 300 exposanten en bijna 10.000 bezoekers. 
Tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs zetten ENVAQUA, NWP en de Water Alliance gezamenlijk de Aqua Lounge neer. Dé plek waar netwerken, kennis en innovaties samenkomen. 
Het succesvolle innovatieplein is dit jaar ook weer te vinden op de Aqua Lounge. Hier presenteert de sector de nieuwste innovaties en kunt u kennismaken met de experts, uitvinders en ontwerpers.
Kom naar de Aqua Lounge, stand nr. H 110 en ontmoet het grootste watertechnologienetwerk van Nederland.