NWP: Meer impact in
het buitenland

Bezoek Dutch Water & Maritime Paviljoen tijdens de BaltEXPO & Conference Gdansk

01/09/2017

Bent u actief in de regio Polen en omstreken of bent u geïnteresseerd in welke kansen en uitdagingen Polen u te bieden heeft? Kom dan naar de BALTEXPO beurs en conferentie die van 11-13 september 2017 plaatsvindt in een van de economische centra te Gdansk. De BALTEXPO is de grootste en oudste beurs van Centraal en Oost-Europa, en daarom the place to be op het gebied van Polen en de maritieme economie. Voor dit event organiseert NWP, in samenwerking met de Nederlandse Ambassade in Warschau, een Netherlands Water Pavilion. 
Partijen die deelnemen aan het Netherlands Water Paviljoen zijn: 

  • Arcadis Nederland & Arcadis Polen, 
  • Boskalis Nederland, Boskalis Duitsland & Boskalis Polen,
  • De Boer Staal, 
  • Evides Industrie Water, 
  • Janson Bridging, 
  • Slam Dam en
  • Van den Herik Sliedrecht baggeraars.

Gelijktijdig met de beurs is er ook een water en maritime conferentie. Tijdens deze conferentie gaan de Nederlandse deelnemers gezamenlijk de Dutch Water & Maritime expertises delen en een interactieve sessie met de aanwezigen verzorgen (dinsdag 12 september van 13.15 – 14.45 uur: Good practices and solutions for revitalization of inland navigation and inland waterways – Dutch experience). Aansluitend vindt er netwerkbijeenkomst plaats vinden. U bent van harte welkom!
 
NWP faciliteert deze activiteiten in samenwerking met RVO en de Nederlandse Ambassade in Warschau. Wilt u meer informatie over Polen? Kijk dan op het landenplatform. Dit landenplatform wordt (mede) georganiseerd in het kader van het Programma Partners voor Water, dat wordt uitgevoerd door RVO.nl en NWP.

Heeft u vragen of bent u van plan de BaltExpo te bezoeken? Neem dan contact op met Edyta Wisniewska, e.wisniewska@nwp.nl of Sandra Borst s.borst@nwp.nl.