NWP: Meer impact in
het buitenland

Collectieve beursstand op POLEKO - International Trade Fair of Environmental Protection

22/08/2014

POLEKO is de grootste en de belangrijke internationale beurs voor geavanceerde oplossingen op het gebied van milieu en water in Polen en in Centraal- en Oost-Europa. Hoogwaterbescherming, water en riolering, afval, groene energie zijn enkele voorbeelden van onderwerpen die aan bod komen tijdens dit evenement. Deze beurs wordt gehouden van 14 tot 17 oktober 2014 in Poznan en biedt een uitstekende kans 
om het innovatieve aanbod van de Nederlandse water sector te presenteren. Meer informatie is te vinden op de site van Poleko.

Het NWP zal in samenwerking met de WaterCoalitie partijen (Water Alliance, VLM en AquaNederland) en met de Nederlandse Ambassade in Warschau bij voldoende belangstelling een collectieve beursstand - een Holland lounge - op POLEKO  organiseren. Het paviljoen (30m2) krijgt een Holland uitstraling vanuit een centrale boodschap/centraal thema. Wij nodigen u graag uit aan dit initiatief deel te nemen. Deelname aan het Nederlandse collectief biedt u de mogelijkheid uw organisatie te presenteren in het paviljoen, d.m.v. logo/naamsvermelding en één poster, brochures en aanwezigheid. Kosten voor deelname bedragen € 1500 (excl. BTW). De prijs is inclusief standbouw, elektra, catering tijdens de beurs en organisatiekosten. Deelname is exclusief reis- en verblijfkosten naar Poznan, en excl co-exhibitor fee (€ 125).

Startende exporteurs kunnen bij RVO.nl een voucher aanvragen voor deelname aan een collectieve beursinzending in het buitenland. De startende exporteur kan via een voucher een korting krijgen van €1.500 op de kosten voor deelname aan een collectieve activiteit in het buitenland. Reis- en verblijfskosten zijn hiervan uitgezonderd. Meer informatie over de voorwaarden.

Aanmelden voor de collectieve deelname kan voor 10 september via een online formulier.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Sandra Borst s.borst@nwp.nl  en/of Edyta Wisniewska e.wisniewska@nwp.nl.