NWP: Meer impact in
het buitenland

Collectieve beursstand WaterWays Expo 2016 Polen

08/04/2016

De International Exhibition and Conference on Water Management and Inland Shipping is de grootste en de belangrijkste internationale beurs in Polen en in Centraal- en Oost-Europa op het gebied van waterbeheer en binnenvaart. De beurs wordt gehouden van 16 tot 18 juni 2016 in Warschau. Deelname aan de beurs is een uitstekende kans om het innovatieve aanbod van de Nederlandse watersector te presenteren. Meer informatie is te vinden op de website van WaterWays

Netherlands Water Pavilion
NWP zal bij voldoende belangstelling een bescheiden collectieve beursstand - een Netherlands Water Pavilion - op de WaterWays Expo organiseren. Het paviljoen krijgt een Holland uitstraling vanuit een centrale boodschap en centraal thema. Wij nodigen u graag uit aan dit initiatief deel te nemen. Deelname aan het Nederlandse collectief biedt u de mogelijkheid uw organisatie te presenteren in het paviljoen, d.m.v. logo/naamsvermelding en één poster, brochures en aanwezigheid. 

Kosten voor deelname zijn nog niet bekend, maar worden spoedig bekend gemaakt zodra deze eerste intressepeiling is afgerond. De prijs zal inclusief standbouw, elektra, catering tijdens de beurs en organisatiekosten zijn. Deelname is exclusief reis- en verblijfkosten naar Warschau en exclusief co-exhibitor fee. 

Over het evenement
Het evenement wordt tweejaarlijks georganiseerd in overleg met de nationale overheid die zich bezighoudt met het beheer van de watervoorraden in Polen en verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de binnenvaart (o.a. het ministerie van Maritieme Economie en Binnenlandse Vaarwegen). Ook de lokale overheden zijn nauw betrokken bij de organisatie. Voor hen is het effectieve gebruik van de binnenwateren één van de belangrijkste factoren voor ontwikkeling. 

Investeren in de binnenvaart waterinfrastructuur, zoals gepland door de Poolse overheid, is een onderwerp dat in de komende jaren de regionale ontwikkeling, de levensstandaard, waterveiligheid en energiezekerheid zal beïnvloeden. Dit is een enorme uitdaging voor Polen, dat op dit moment grotendeels een lege plek is op de kaart van Europa's binnenwateren. Het is ook een geweldige kans voor veel bedrijven en organisaties, omdat ze deel kunnen nemen aan de geplande infrastructuurprojecten of het ontwikkelen van verschillende soorten zakelijke activiteiten op basis van nieuwgebouwde infrastructuur en nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden.

Reageren
Geef uw interesse voor 20 april door aan Sandra Borst, s.borst@nwp.nl en/of Edyta Wisniewska, e.wisniewska@nwp.nl. Met hen kunt u ook contact opnemen voor aanvullende informatie.