NWP: Meer impact in
het buitenland

Collectieve deelname Acodal water congres & beurs Colombia

23/02/2018

Acodal is de branche organisatie voor de sectoren water en milieu. Het Acodal congres is een congres waar ca. 1500 bezoekers uit heel Colombia naar toe komen. Het congres kan rekenen op de deelname van bestuurders uit het hele land, zowel directieleden van nutsbedrijven, private ondernemingen als lokale en nationale bestuurders. Met ondersteuning vanuit het PvW programma zal NWP in samenwerking met de Nederlandse Ambassade en het Holland House in Colombia, bij voldoende belangstelling een collectieve deelname organiseren aan de 61e Acodal Water Conferentie die wordt gehouden van 30 mei tot en met 1 juni in Cartagena, Colombia.  

Deelnemen aan de Nederlandse delegatie, waarbij partijen gezamenlijk de Nederlandse watersector vertegenwoordigen, zal u het volgende opleveren:

    • Gedeelde stand (8m2);
    • Congres tickets;
    • Mogelijkheid om een presentatie te houden tijdens het ACODAL congres;
    • Deelname aan business meeting georganiseerd door ACODAL congress;
    • Ambassadeborrel;
    • Vermelding in de beursbrochure.

De prijs van het pakket is € 1.000 excl. BTW per bedrijf (bij deelname van tenminste 6 bedrijven uit de watersector), reis- en verblijf kosten zijn voor eigen rekening. De kosten m.b.t. standbouw en design worden door de Nederlands Ambassade in Bogota gesponsord.

Mocht u belangstelling hebben voor deelname, neem dan contact op met Edilberto Baquero, e.baquero@nwp.nl.