NWP: Meer impact in
het buitenland

Deelname Dutch Water Sector Magazine – Korting voor NWP deelnemers

02/03/2018

De nieuwe editie van het Engelstalige magazine Dutch Water Sector verschijnt in juli 2018. Dit tweejaarlijkse magazine is al meer dan 15 jaar dé ‘gouden gids’ voor internationale opdrachtgevers om kennis te maken met Nederlandse waterexpertise. Het magazine vindt jaarlijks zijn weg naar ambassades en internationale beurzen. Zet ook uw organisatie internationaal in de ‘spotlight’. NWP deelnemers ontvangen bij deelname een aantrekkelijke korting van 40%. 

Bereik
Dutch Water Sector magazine is een samenwerking tussen Uitgeverij Vakbladen.com en het Netherlands Water Partnership (NWP). Naast het magazine beheert NWP de website www.dutchwatersector.com*, met daarin een online bedrijvenregister. Samen vormen zij een krachtige communicatiemiddelen mix, waarmee u in 2018 verzekerd bent van een online bereik van ca. 10.000 bezoekers per maand (waarvan 75% uit het buitenland).

Naast het online bereik wordt ook het magazine internationaal breed verspreid. De nieuwe editie wordt gelanceerd tijdens de Singapore International Water Week (9-12 juli 2018). De totale oplage voor de gedrukte uitgave 2017-2018 is 10.000 exemplaren.

Aanbod & korting
Het aanbod bestaat uit het plaatsen van een advertentie of een advertorial (1 à 2 pagina’s) en een uitgebreid online pakket met vermelding van uw bedrijfsprofiel, logo, contactgegevens en link naar documenten. Als bonus voor deelname wordt uw organisatie ook vermeld in de ‘yellow pages’, achter in het magazine. NWP deelnemers ontvangen 40% korting op de reguliere deelnametarieven. Dat laat zich vertalen in het volgende aanbod:

  • Eén pagina full colour (print) en twee jaar uitgebreid online pakket voor € 1.600,- excl. BTW (i.p.v. € 2.800,- excl. BTW)
  • Extra pagina (print) voor € 800,- excl. BTW (i.p.v. € 1.400,- excl. BTW)

Meld uw bijdrage aan!
Geïnteresseerd? Meer informatie is te vinden op Vakbladen.com of neem contact op met Uitgeverij Vakbladen.com, René de Wit: via email r.dewit@archermedia.nl of via telefoon 06 - 4993 1873. De sluitingsdatum voor deelname is 6 juni 2017.

*De website www.dutchwatersector.com wordt mogelijk gemaakt door het programma Partners voor Water.