NWP: Meer impact in
het buitenland

Deelname WEFTEC New Orleans: breid uw internationale netwerk uit

20/04/2018
Het Netherlands Pavilion zal het middelpunt zijn van de Nederlandse activiteiten tijdens de WEFTEC 2018 in New Orleans. Met 22.000 bezoekers biedt de grootste watertechnologiebeurs van Noord-Amerika uw organisatie een excellente gelegenheid om uw producten en kennis te delen en uw netwerk uit te breiden.
 
NWP, Water Alliance en ENVAQUA realiseren in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Washington en het consulaat-generaal in Miami, een collectief paviljoen. Tijdens de 91ste editie van de WEFTEC in New Orleans (29 september – 3 oktober 2018) kunt u met uw organisatie deelnemen in het Netherlands Pavilion en profiteren van alle collectieve activiteiten.
 
Wij zorgen we voor een strategische plek op de beursvloer, goede zichtbaarheid met de herkenbare Holland Branding, een ruime ontvangstruimte en netwerkbijeenkomsten. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor deelname aan het inhoudelijke programma van de WEFTEC. Op het Innovation Pavilion is een sprekersslot gereserveerd voor deelnemers aan het Netherlands Pavilion. Deze activiteiten dragen, samen met alle netwerkmomenten in het paviljoen, bij aan het creëren van kansen voor uw bedrijf.
 
Deelname aan het Netherlands Pavilion op de WEFTEC kost € 525,- excl per m² (min. 6m²). Deze kosten zijn inclusief standbouw volgens de Holland Branding, netwerkreceptie, catering tijdens de beurs (koffie/thee) en organisatiekosten. 
 
De voordelen van collectieve deelname aan de WEFTEC op een rij:
  • De toegevoegde waarde die de collectieve uitstraling van Holland Branding u biedt;
  • Een prominente plek op de beursvloer in een paviljoen dat in het oog springt;
  • Gebruik van de Holland Lounge, waar de gehele dag catering (koffie, thee, fris) voor u en uw bezoekers wordt verzorgd;
  • Deelname aan diverse netwerkevenementen in het paviljoen waaronder een ontbijt en een receptie;
  • De organisatie wordt u uit handen genomen;
  • Extra profilering via www.dutchwatersector.com;
  • Mogelijkheden voor deelname in het inhoudelijke programma van de WEFTEC;
  • Een scherpe m² prijs voor vloeroppervlak, standbouw en verbruik van elektra.

Aanmelden

Wilt u deelnemen in het paviljoen? Meld u dan aan via dit formulier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Noeska de Nobel, n.denobel@nwp.nl.