NWP: Meer impact in
het buitenland

DSS water bijeenkomst en WASH training

02/09/2016

Bent u een water-/WASH expert en wilt u uw expertise inzetten tijdens humanitaire- of noodhulpsituaties? Op 2 november organiseert Dutch Surge Support (DSS water) samen met RedR en CIMIC een informatiebijeenkomst met een inleidende workshop voor experts die geïnteresseerd zijn in uitzending via DSS water. De dag is bedoeld voor experts die zich willen aanmelden bij DSS water. Daarnaast staat de dag ook open voor DSS water experts die niet eerder aan deze bijeenkomst hebben deelgenomen. U kunt zich aanmelden bij Samira Ennaji, samira.ennaji@rvo.nl. De dag wordt gehouden in de accommodatie van CIMIC in Den Haag (rand Delft). Een agenda van de dag volgt.

Daarnaast is op 3 en 4 november speciaal voor drinkwater- en sanitatie specialisten een tweedaagse WASH training. Geïnteresseerde experts kunnen zich ook hiervoor aanmelden bij Samira Ennaji, samira.ennaji@rvo.nl. Graag uw motivatie en CV meesturen voor deze workshop. Op basis van de reacties en het aantal beschikbare plekken worden experts voor de workshop geselecteerd. Het is mogelijk om op de locatie (CIMIC, Den Haag) zonder kosten te overnachten (graag aangeven of u hiervan gebruik wilt maken). 
Lees meer 

Op dit moment is een aantal DSS water experts op missie. Aan het eind van het jaar is er voor alle experts van DSS water een bijeenkomst, waarin o.a. een aantal experts hun missie-ervaringen delen. Een uitnodiging hiervoor volgt.