NWP: Meer impact in
het buitenland

Evenement zakendoen met de westelijke Balkan

28/04/2017

Heeft u plannen om zaken te doen in Servië, Montenegro, Albanië, Macedonië, Kosovo of Bosnië-Herzegovina? Wilt u 1-op-1 advies over hoe u dit het beste aan kunt pakken? Dan is deelname aan het evenement 'Zakendoen met de westelijke Balkan' op 1 juni iets voor u. 
 
Naast het plenaire gedeelte over de kansen, mogelijkheden en ondersteuning vanuit de Rijksoverheid krijgt u de gelegenheid een verdiepingsslag te maken tijdens een interactieve sessie met de vertegenwoordigers van Nederlandse Ambassades in de westelijke Balkan. NWP zal ook een actieve rol hebben in het wateronderdeel van dit evenement, vanuit het programma Partners voor Water 2016-2021. Met die vertegenwoordigers én met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland kunt u in gesprek om contacten te leggen en uw business case en kansen te bespreken. Een informatiemarkt en uitgebreide gelegenheid tot netwerken behoren ook tot het programma. 
 
Het evenement 'Zakendoen met de westelijke Balkan' richt zich op alle Nederlandse bedrijven die plannen hebben voor de westelijke Balkan. Ook staat deelname open voor bedrijven die al internationaal zakendoen maar nog onbekend zijn met de kansen in bovengenoemde landen. Inschrijven kan tot 25 mei 2017, kijk hier voor de voorwaarden voor deelname en meer informatie. 
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Edyta Wisniewska, e.wisniewska@nwp.nl of Inge de Weerd, i.deweerd@nwp.nl of lees de eerdere berichtgeving over de activiteiten in de Balkan regio.