NWP: Meer impact in
het buitenland

Gaat u mee naar de WEFTEC 2018 in New Orleans?

12/01/2018

Het Netherlands Pavilion zal het middelpunt zijn van de Nederlandse activiteiten tijdens de WEFTEC 2018. Met 22.000 bezoekers biedt deze grootste watertechnologiebeurs van Noord-Amerika uw organisatie een excellente gelegenheid om uw producten en kennis te delen, en netwerk uit te breiden. U kunt zich nu aanmelden voor deelname aan het Netherlands Pavilion!

Tijdens de 91ste editie van WEFTEC in New Orleans (29 september – 3 oktober 2018) kunt u met uw organisatie deelnemen in het Netherlands Pavilion en profiteren van alle collectieve activiteiten. Het paviljoen wordt gerealiseerd door NWP, Water Alliance en ENVAQUA, in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Washington en het consulaat-generaal in Miami.

Wij zorgen we voor een strategische plek op de beursvloer, goede zichtbaarheid d.m.v. Holland Branding, een ruime ontvangstruimte, netwerkbijeenkomsten en mogelijkheden voor een bijdrage aan het inhoudelijke programma. Een impressie van deelname aan het Netherlands Pavilion tijdens de WEFTEC 2017 leest u in de blog van Yousef Yousef van LG Sonic.

Deelname aan het Netherlands Pavilion op de WEFTEC kost € 525,- excl per m² (min. 6m²). Deze kosten zijn inclusief Holland Branding standbouw, netwerkreceptie, catering tijdens de beurs (koffie/thee) en organisatiekosten. 

De voordelen van collectieve deelname aan de WEFTEC op een rij:

  • De toegevoegde waarde die de collectieve uitstraling van Holland Branding u biedt;
  • Een prominente plek op de beursvloer in een paviljoen dat in het oog springt;
  • Gebruik van de Holland Lounge, waar de gehele dag catering (koffie, thee, fris) voor u en uw bezoekers wordt verzorgd
  • De organisatie wordt u uit handen genomen;
  • Extra profilering via www.dutchwatersector.com;
  • Een scherpe m² prijs voor vloeroppervlak, standbouw en verbruik van elektra.

Lees hier de informatie over de WEFTEC New Orleans. U kunt zich aanmelden via dit formulier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Noeska de Nobel, n.denobel@nwp.nl.