NWP: Meer impact in
het buitenland

Ghana platform 3 februari

22/01/2016

Woensdag 3 februari vindt een bijeenkomst van het Ghana platform plaats op het kantoor van het Netherlands Water Partnership (NWP). Hierin zal onder andere de nieuwe Young Water Expert bij het GNBCC in Accra geïntroduceerd worden. Hij zal laten zien wat hij de sector kan brengen, en de partijen kunnen met hem kennis maken. 

Andere onderwerpen die aan bod zullen komen zijn: de plannen voor 2016 (inclusief aankomende handelsmissie naar Ghana) en een update over het Ghana WASH Window. Ook de kansen op het gebied van de crossthema’s water en voedsel en klimaat(financiering) en het vormen van clusters op thema’s zoals sanitatie en baggeren zullen worden verkend. 

Uiteraard is er ook ruimte om de laatste ontwikkelingen en initiatieven in Ghana te bespreken, en is er gelegenheid tot netwerken.

De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 uur tot 17.00 uur bij NWP in Den Haag. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst via a.vanderwoude@nwp.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Afke van der Woude, 070-3043736.