NWP: Meer impact in
het buitenland

Grijp uw kans: vernieuwing en verjonging via YEP Programmes!

09/06/2017

Tot 3 juli kunt u een projectvoorstel indienen voor de inzet van een Young Expert op uw internationale water- en/of agrofoodproject! Dit is de laatste ronde waarin voorstellen voor de inzet van een Young Expert voor twee jaar kunnen worden goedgekeurd. Vanaf de volgende deadline op 1 november kunnen alleen nog voorstellen voor éénjarige inzet worden ingediend. Inmiddels werken wij hard aan de continuering en uitbreiding van YEP Programmes, waardoor op termijn hopelijk ook weer contracten voor 2-jarige inzet kunnen worden goedgekeurd.

Er zijn inmiddels al bijna 250 Young Experts via YEP Programmes ingezet via 79 organisaties in 32 landen! In onze uitgaves YEP Effect 1 en 2 kunt u meer lezen over YEP Programmes, de Young Experts en de effecten die zij bereiken.

Bent u van plan een projectvoorstel voor de inzet van een Young Expert in te dienen? Neem dan van te voren contact met ons op; wij denken graag met u mee! Meer informatie over het proces rond het indienen van projectvoorstellen vindt u op onze website.