NWP: Meer impact in
het buitenland

Handelsmissie Panama: watermanagement, afvalwaterbehandeling en duurzame steden

14/08/2018
Water staat hoog op de agenda in Panama. Het land zet de komende jaren in op duurzame steden en een circulaire economie, waarbij water een cruciale rol speelt. Wilt u contacten leggen in Midden-Amerika en heeft u oplossingen op het gebied van afvalwaterbehandeling- en zuivering, overstromingsbeheer en/of klimaatadaptatie voor steden? Ga dan mee met de handelsmissie ‘Sustainable Cities and Circular Economy’ naar Panama die de Nederlandse ambassade organiseert van 8 tot en met 11 oktober. Het NWP ondersteunt de ambassade bij de missie. U kunt zich tot 3 september aanmelden via pan-ea@minbuza.nl
 
De ambassade werkt aan een uniek programma inclusief:
  • Ontmoetingen met de (lokale) overheid (thematische sessies), burgemeesters, internationale financieringsinstellingen zoals IDB en de Wereldbank (beiden hebben onlangs een budget toegestaan voor waterprojecten)
  • Individuele matchmaking 
  • Deelname aan een symposium over circulaire economie (een uitstekende gelegenheid om te netwerken in het Holland Pavilion en uw bedrijf te pitchen).
Meer informatie is te vinden in het programma (onder voorbehoud). Het programma wordt verder aangepast aan de deelnemers van de missie. Meld u zich dus voor 3 september aan via pan-ea@minbuza.nl
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Audrey Legat, a.legat@nwp.nl
 
De Nederlandse ambassade heeft een aanvullend onderzoek uitgevoerd als voorbereiding op de missie. Dit onderzoek geeft u meer inzicht in de kansen in het land voor uw bedrijf.