NWP: Meer impact in
het buitenland

Hydrogeoloog en WASH expert/-cluster coördinator gezocht

07/07/2017

Deze week heeft Dutch Surge Support (DSS water) ondersteuningsverzoeken van UNHCR, UNICEF en IOM ontvangen. De onderstaande drie oproepen staan nog open, mocht u de expert zijn die wij zoeken of een geschikte expert weten, dan horen wij dat graag via dsswater@rvo.nl

Hydrogeoloog, Uganda, UNHCR
Standplaats (initieel) is Lamwo, met bezoeken aan projectlocaties bij Adjumani, Mbarara en Hoima. Het betreft een positie voor 3 maanden, met eventuele mogelijkheid tot verlenging. Startdatum is zo spoedig mogelijk. Zie de Terms of Reference voor meer informatie. 

WASH Cluster Coördinator, Jemen, UNICEF
Het betreft een positie voor 3 maanden, startdatum is zo spoedig mogelijk. In de Terms of Reference vindt u meer informatie over de functie. 

WASH expert, Nigeria, IOM
IOM zoekt een WASH expert voor Nigegia. Het is een positie voor 3 maanden, startdatum is zo spoedig mogelijk. Kijk voor meer informatie in de Terms of Reference

Bent u beschikbaar voor een van deze posities, dan zien wij uw reactie graag z.s.m. tegemoet via dsswater@rvo.nl (svp motivatie en cv meesturen).

DSS water is een initiatief van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de uitvoering is in handen van RVO in samenwerking met het Nederlandse Rode Kruis en NWP. Wilt u zich ook als expert voor DSS water inzetten? Kijk op de website voor meer informatie en meld u aan!