NWP: Meer impact in
het buitenland

Interesse peiling deelname klimaatconferentie COP 22 in Marrakech

09/09/2016

Van 7 tot 18 november vindt de klimaatverandering conferentie (COP 22) in Marrakech plaats. Centraal staat de implementatie van het klimaatakkoord dat vorig jaar in Parijs is gesloten. De COP 22 in Marrakech staat in het teken van ‘Afrika, Landbouw en Adaptatie’. Thema’s waar de Nederlandse water- landbouwsector veel op te bieden heeft. Tijdens een recente ministeriële conferentie in voorbereiding op COP 22 hebben Afrikaanse landen nogmaals benadrukt dat water centraal moet staan tijdens de klimaatonderhandelingen in Marrakech.

Graag zouden wij van u willen horen of uw organisatie vertegenwoordigd zal zijn in Marrakech, of dat u dat nog overweegt. Bij voldoende interesse wordt er een Nederlandse stand georganiseerd in de zogenaamde ‘groene’ zone van de conferentie, de locatie voor publiek-private partijen en het maatschappelijk middenveld. Hier kunnen Nederlandse partijen innovatieve adaptatie showcases presenteren, partnerships smeden en in debat treden met andere landen en organisaties tijdens sessies en side events die worden georganiseerd. 

Voor meer informatie en/of uw interesse kenbaar maken, kun u zich melden bij Koen Overkamp, tel.  070 304 3706, e-mail via k.overkamp@nwp.nl.