NWP: Meer impact in
het buitenland

Interessepeiling Nederlandse handelsmissie naar Ghana

19/02/2016

De Nederlandse ambassade in Accra overweegt om dit jaar een zaken- en handelsmissie naar Ghana te organiseren voor de Nederlandse watersector. Doel hiervan is om contacten te faciliteren tussen de Nederlandse - en Ghanese watersector. 

De ambassade ziet kansen voor Nederlandse bedrijven binnen diverse aspecten van de brede watersector: van IWRM tot irrigatie; van WASH tot wetlands; van riolering tot energie- en nutriententerugwinning; en ook hydrodams, duurzame energie en ICT. De belangstelling vanuit de Nederlandse watersector zal doorslaggevend zijn voor het organiseren van deze missie. Suggesties voor inhoud en timing zijn welkom. Een combinatie met WACEE kan een mogelijkheid zijn. 
Bij voldoende belangstelling kan verbreding van de missie naar Ivoorkust worden overwogen, waar ook interessante mogelijkheden zijn. 

Indien u interesse heeft in deelname, vragen wij u uw gegevens achter te laten via deze link. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze stellen aan contactpersonen Gert de Bruijne, g.debruijne@nwp.nl en Fred Smiet, fred.smiet@minbuza.nl.