NWP: Meer impact in
het buitenland

Kennis delen en kennis maken in Stockholm

13/04/2018

De Stockholm World Water Week vindt dit jaar plaats van 26 t/m 31 augustus en heeft als thema: “Water and waste: Water, ecosystems and human development”. Ook dit jaar zal een groot deel van de watersector weer deelnemen aan dit internationaal belangrijke evenement. 
Om de Nederlandse boodschap en bijdragen zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen en om elkaar te informeren over de plannen voor deelname, organiseren het Ministerie van Buitenlandse Zaken en NWP een coördinatiebijeenkomst op donderdag 26 april van 14.00 tot 16.00 uur. De bijeenkomst vindt plaats bij NWP, Bezuidenhoutseweg 2, Den Haag. 

Tijdens de meeting willen we ook de interesse peilen voor de realisatie van een gezamenlijk Netherlands Pavilion op de beursvloer. Dit paviljoen zal vooral dienen als huiskamer voor de delegatie en biedt de mogelijkheid tot het geven van presentaties/pitches en het ontvangen van relaties.
U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden door een e-mail te sturen aan Annemieke van Zuylen. U ontvangt na aanmelding z.s.m. het exacte programma.