NWP: Meer impact in
het buitenland

Kom naar de Beira Investment Conference 2018

20/04/2018

De stad Beira in Mozambique heeft grote plannen; de stad een betere plek maken voor haar inwoners en het bedrijfsleven. Transport, logistiek, maakindustrie, infrastructuur (o.a. waterbouw) en financiële services zijn hier sterk in opkomst en Beira creëert de optimale condities voor bedrijven om bij te dragen aan deze groei. Daarnaast wil Beira maatregelen nemen om de stad beter te beschermen tegen overstromingen door intensieve buien. Als vervolg op de succesvolle Beira Investment Conference in 2015, vindt op 31 mei aanstaande de Beira Investment Conference 2018 (BIC2018) plaats. De Nederlandse overheid en NWP zijn actief betrokken bij de organisatie van dit evenement. 

U kuntdeelnemen aan deze conferentie. Tijdens de conferentie wordt u op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen rondom de Beira masterplanning, zoals de uitbreiding van de haven, en kunt u de mogelijkheden verkennen tot investeren in deze stad!

De Beira investment Conference, georganiseerd door de gemeente Beira, vindt plaats in het Lunamar Hotel in Beira. Het evenement komt voort uit de intensieve samenwerking tussen Nederland en Beira in het kader van de Beira masterplanning. NWP ondersteunt de logistieke organisatie van de conferentie vanuit een bijdrage van de Nederlandse overheid (Partners voor Water programma en Water OS programma).

Programma

Het ochtendprogramma van de conferentie zal bestaan uit een toer door de stad waarin de belangrijkste investeringslocaties worden bezocht. Na de lunch wordt u geïnformeerd over de infrastructurele projecten. De update van het Beira Masterplan wordt in het middagprogramma aan u gepresenteerd. In het aansluitende netwerkevent en tijdens het conferentiediner krijgt u de mogelijkheid te spreken met de decisionmakers van de gemeente, het havenbedrijf en de energie- en waterbedrijven.

Bezoek de website voor meer informatie. U kunt ook contact opnemen met Suzanne Tietema, NWP, via info@bic2018.com