NWP: Meer impact in
het buitenland

Kom naar de Nationale Watertechnologie Week!

20/01/2017

Heeft u ideeën over duurzaam water gebruik, kom dan van 21 t/m 23 maart naar de Nationale Watertechnologie Week! NWP, Water Alliance en Envaqua organiseren in deze week diverse evenementen en workshops waarvoor u van harte uitgenodigd bent.

Seminars
Raak geïnspireerd tijdens de Nationale Watertechnologie Week 2017. De beschikbare hoeveelheid water van voldoende kwaliteit neemt wereldwijd af. Met duurzame en innovatieve oplossingen probeert de Nederlandse watertechnologiesector op een efficiënte manier met water om te gaan, in de industrie, het milieu en de land- en tuinbouw. Op 22 en 23 maart vinden in de ochtend seminars plaats waarin verschillende thema’s centraal staan en u kunt meepraten over innovatieve technieken en oplossingen voor duurzaam water(her)gebruik. 
Woensdag 22 maart heeft als thema ‘Drinkwater & Communaal Afvalwater’. Op donderdag 23 maart staat ‘Proceswater en industriewater’ centraal. Meer informatie over het programma van de Nationale Watertechnologieweek vindt u hier.

Aqua Nederland Vakbeurs
Op dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 maart wordt in de Evenementenhal in Gorinchem de jaarlijkse Aqua Nederland Vakbeurs gehouden met elk jaar meer dan 300 exposanten en bijna 10.000 bezoekers.  Tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs zetten ENVAQUA, NWP en de Water Alliance gezamenlijk de Aqua Lounge neer: dé plek waar netwerken samenkomt.  Nieuw dit jaar in de Aqua Lounge is het innovatieplein. Hier worden de nieuwste innovaties op het gebied van watertechnologie getoond.
Bezoek de Aqua Lounge, stand nr. 182, en ontmoet het grootste watertechnologienetwerk van Nederland. Meer informatie over de Aqua Nederland Vakbeurs vindt u hier.