NWP: Meer impact in
het buitenland

Kom naar de Nationale Watertechnologie Week!

10/03/2017

De Nationale Watertechnologie Week vindt dit jaar plaats van 21 t/m 23 maart. NWP, Water Alliance en Envaqua organiseren in deze week diverse evenementen en workshops waarvoor u van harte uitgenodigd bent. De Nationale Watertechnologieweek flankeert aan de jaarlijks terugkerende Aqua Nederland Vakbeurs welke op dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 maart in de Evenementenhal in Gorinchem wordt gehouden. 
Op de Aqua Nederland Vakbeurs kunt u ons vinden in de Aqua Lounge, stand nr. 212. Maak hier kennis met de nieuwste ontwikkelingen en innovaties uit de branche en ontmoet het grootste watertechnologienetwerk van Nederland.

Seminars
Raak geïnspireerd tijdens de Nationale Watertechnologie Week 2017. De beschikbare hoeveelheid water van voldoende kwaliteit neemt wereldwijd af. Met duurzame en innovatieve oplossingen probeert de Nederlandse watertechnologiesector op een efficiënte manier met water om te gaan, in de industrie, het milieu en de land- en tuinbouw. Op 21, 22 en 23 maart vinden in de ochtend seminars plaats waarin verschillende thema’s centraal staan en u kunt meepraten over innovatieve technieken en oplossingen voor duurzaam water(her)gebruik. 
Op dinsdag 21 maart kunt u kiezen uit de thema’s ‘Markvisie Waterschappen’ of ‘Water en Tuinbouw’. Woensdag 22 maart heeft als thema ‘Drinkwater & Communaal Afvalwater’ en op donderdag 23 maart staat ‘Proceswater en industriewater’ centraal.  Meer informatie over het programma van de Nationale Watertechnologieweek vindt u hier.

Aqua Nederland Vakbeurs
Op dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 maart wordt in de Evenementenhal in Gorinchem de jaarlijkse Aqua Nederland Vakbeurs gehouden met elk jaar meer dan 300 exposanten en bijna 10.000 bezoekers. Tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs zetten ENVAQUA, NWP en de Water Alliance gezamenlijk de Aqua Lounge neer: dé plek waar netwerken samenkomt. 
Nieuw dit jaar in de Aqua Lounge is de Innovation Lounge. Een apart gedeelte van de Aqua Lounge waar u zeven van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties uit de branche vindt; 

  • Het nieuwe douchen! een REAL live demo genaamd De Upfall shower
  • Altijd en overal bereik voor realtime monitoring van uw waterniveau, I-Real Leveltrack toont de LoRa datalogger
  • Of heeft u meer belangstelling voor innovatieve sensortechnologie, praktisch toepasbaar in waterzuiveringsprocessen om systemen te monitoren en te sturen? Bekijk de Sand Cycle van BW products
  • Op een betaalbare manier waterkwaliteit meten in de agrarische- en drinkwatersector? Maak dan kennis met de Aquacolor Sensor
  • Minder melk transporteren en tóch dezelfde omzet? Kosten & energie bespaart u met de nieuwste innovatie in Concentrating Milk van Wafilin Systems
  • Snel, makkelijk, kosten- en tijdbesparend. Geen zorgen over werkzaamheden rond uw waterbehandelingsinstallatie dankzij online monitoring. Wie? PureBlue met de PureControl++ !
  • Een totaal chloor-sensor zonder membraan…. dus: onderhoudsarm, eenvoudig te reinigen en zó onder druk inzetbaar; Pro Water presenteert hun nieuwe sensor.
  • De SL1000 Draagbare parallelle analyser (PPA) van Hach zorgt er voor zeer nauwkeurige resultaten met minder kans op fouten, in een korter tijdsbestek. 

Bezoek de Aqua Lounge, stand nr. 212, maak kennis met de innovaties en ontmoet het grootste watertechnologienetwerk van Nederland.
Meer informatie en gratis aanmelden voor de Aqua Nederland Vakbeurs vindt u hier.

Contactpersoon NWP: Noeska de Nobel, n.denobel@nwp.nl, tel: 070 304 3726