NWP: Meer impact in
het buitenland

Kom naar de sectorbijeenkomst Vietnam en pitch je bedrijf!

23/03/2018

Op maandag 16 april a.s. organiseren we een bijeenkomst voor het landenplatform Vietnam vanuit het programma Partners voor Water. Voor u een mooie netwerkgelegenheid met andere bedrijven en organisaties uit de publieke en private sector.
Bent u geïnteresseerd in (toekomstige) zakenkansen in Vietnam en op zoek naar samenwerkingspartner(s) in Vietnam? Wilt u uw expertise en ervaring met potentiële partners delen? In deze bijeenkomst bieden wij de gelegenheid aan 3 tot 5 bedrijven om een pitch (max. 3 minuten) over hun expertise te geven (zie ook aanmeldingsformulier). Vanwege de  beperkte tijd worden de deelnemende pitches geselecteerd op first-come-first-served basis. 

De bijeenkomst heeft een interactief karakter en een breed pallet van Nederlandse expertise komt aan bod zoals watertechnologie, duurzame stedelijke ontwikkeling, de water-agrifood nexus en ontwikkelingen rondom de PiB Inland Waterways.  We gaan in op ontwikkelingen en kansen in Vietnam en de aanknopingspunten voor deze expertisevelden. Verder wordt u geïnformeerd over de geagendeerde activiteiten vanuit Nederland in 2018.

Aanmelding voor deze sectorbijeenkomst is mogelijk via deze link
Indien u verdere informatie nodig hebt, kunt u contact opnemen met Trang Schuurman-Vu of Lies Janssen.