NWP: Meer impact in
het buitenland

Laatste kans aanmelding IFAT Africa

07/07/2017

Van 12-14 september vindt de IFAT Environmental Technology Forum Africa plaats in Johannesburg. De beurs is voor het Zuid-Afrika platform van het Partners voor Water programma dé gelegenheid voor zichtbaarheid in de Zuid-Afrikaanse watersector. Met een Nederlands paviljoen op de beurs, een netwerkreceptie aangeboden door de Nederlandse ambassade in Pretoria en meerdere Nederlandse side events, is het de ultieme netwerkgelegenheid in Zuid-Afrika van dit jaar!

NWP coördineert in afstemming met de Nederlandse ambassade, de organisatie van het Nederlands Water Paviljoen. Inmiddels hebben we voldoende deelname om de beurs door te laten gaan, maar er is nog ruimte voor meer organisaties! Het paviljoen heeft een prominente plek op de beursvloer en zal een gezamenlijke boodschap uitdragen. Aanvullend worden side events georganiseerd waarbij matchmaking en business development met de relevante (sub-)netwerken in Zuid-Afrika centraal staan. De thema’s van de side events zullen ingaan op urgente thema’s in Zuid-Afrika: droogte (reservoirmanagement en off-farm watersupply), drinkwater en de circulaire economie (onder voorbehoud). 

Meer informatie over het paviljoen en de side events vindt u op het registratieformulier. Voor vragen en overleg kunt u contact opnemen met Maaike Feltmann (m.feltmann@nwp.nl / 0703043734).