NWP: Meer impact in
het buitenland

Landenplatform Indonesië tijdens AIWW

06/10/2017

Op maandag 30 oktober vindt de netwerkbijeenkomst van het landenplatform Indonesië plaats, ondersteund vanuit het programma Partners voor Water. Dit is het ideale moment om op de hoogte gebracht te worden van de laatste ontwikkelingen, te discussiëren, nieuwe initiatieven te ontplooien, partners te vinden en bekenden uit het Indonesiënetwerk weer eens te ontmoeten. De bijeenkomst vindt plaats in de RAI in Amsterdam voorafgaand aan de openingsceremonie van de Amsterdam International Water Week (AIWW). Het gehele programma van de AIWW is hier te zien. 

Tijdens de bijeenkomst worden ook de recente ontwikkelingen binnen de bilaterale watersamenwerking tussen Nederland en Indonesië toegelicht en gaan we in op de volgende thema’s: waterveiligheid en kustontwikkeling van Noord-Java (o.a. Jakarta en Semarang), industriële watervoorziening (o.a. voor de sectoren food & beverage en textiel) en ervaringen van sectorpartijen in Indonesië. Natuurlijk sluiten we af met de inmiddels traditie geworden Indonesische borrel. Het gedetailleerde programma en verdere praktische informatie volgt op een later moment. 

U kunt zich tot en met 25 oktober aanmelden via deze link aanmelden. Vanwege de grootte van het Indonesiënetwerk wil ik u verzoeken om uw organisatie door maximaal 2 personen te laten vertegenwoordigen. Voor vragen kunt u contact opnemen Jelmer Klinkenberg, e-mail: j.klinkenberg@nwp.nl