NWP: Meer impact in
het buitenland

Maak kennis met IWRM delegatie uit Ghana

26/04/2018

Ghana Business Forum event

Ghana wil graag leren van de Nederlandse expertise op het gebied van deltatechnologie en Integrated Water Resources Management (IWRM). Daarom brengen in de week van 14 mei, 16 Ghanese vertegenwoordigers – waaronder de belangrijkste stakeholders van de Volta Delta – een bezoek aan Nederland. RVO.nl en NWP organiseren woensdagmiddag 16 mei een Ghana Business Forum event voor de Nederlandse sector actief op het gebied van IWRM. 

Het Business Forum event biedt u verschillende mogelijkheden om uw organisatie en activiteiten te presenteren. Ook informeren we u over de kansen en uitdagingen in Ghana en de verschillende instrumenten van RVO. U kunt de Ghanese delegatie ontmoeten en nog dieper op activiteiten ingaan tijdens de matchmaking. Deze dag kunt u ook kennismaken met Job Udo, de nieuwe Strategic Advisor on Water voor Ghana vanuit het Water OS programma.

De bijeenkomst wordt gehouden op woensdagmiddag 16 mei, bij RVO in Den Haag. Meer informatie over  programma, tijdstip en locatie volgt. U kunt zich hier aanmelden

Voor vragen kunt u contact opnemen met Audrey Legat, a.legat@nwp.nl.