NWP: Meer impact in
het buitenland

Nederlands paviljoen op IFAT Africa 2017

16/06/2017

12-14 september vindt IFAT Environmental Technology Forum Africa plaats in Johannesburg. Deze editie van IFAT Africa staat in het thema van Water, Sewage, Refuse and Recycling. Na de eerste editie in 2015 is de beurs sterk gepositioneerd in Zuidelijk Afrika. De beurs is voor het Zuid-Afrika platform van het Partners voor Water programma dé gelegenheid voor zichtbaarheid in de Zuid-Afrikaanse water sector. Met een Nederlands paviljoen op de beurs, een netwerkreceptie aangeboden door de Nederlandse ambassade uit Pretoria en meerdere Nederlandse side events, is het de ultieme netwerkgelegenheid in Zuid-Afrika van het jaar 2017!

NWP coördineert in afstemming met de Nederlandse ambassade de organisatie van het Netherlands Water Pavilion. Het paviljoen heeft een prominente plek op de beursvloer en zal een gezamenlijke boodschap uitdragen waarbij de Nederlandse watersector mogelijk wordt vergezeld door de afvalsector. Bovendien biedt het paviljoen podium voor de netwerkreceptie die wordt aangeboden door de Nederlandse ambassade. Aanvullend worden side events georganiseerd (o.a. de thema's: waterbeheer en reservoirmanagement in Zuid-Afrika & water technology) waarbij matchmaking en business development met de relevante (sub-)netwerken in Zuid-Afrika centraal staat.

Meer lezen en registeren kan tot 29 juni via dit formulier. Voor vragen en overleg kunt u contact opnemen met Maaike Feltmann (m.feltmann@nwp.nl / 0703043734).