NWP: Meer impact in
het buitenland

Neem deel aan paviljoen WEFTEC New Orleans

19/02/2016

Op de 89e WEFTEC in New Orleans (24 - 28 september 2016) zullen NWP, Water Alliance en ENVAQUA een Netherlands Water Pavilion realiseren. Om de deelnemende partijen aan het Netherlands Water Pavilion meer exposure te geven dan elders op de beursvloer, zorgen we voor een strategische plek op de beursvloer, goede zichtbaarheid d.m.v. Holland Branding, een ruime ontvangstruimte, netwerkbijeenkomsten, site visits en meer.
 
Het Netherlands Water Pavilion zal het middelpunt zijn van de Nederlandse activiteiten tijdens de WEFTEC. Het paviljoen biedt u de mogelijkheid uw kennis, projecten en producten tentoon te stellen. In het paviljoen kunt u uw contacten en delegaties ontvangen en het paviljoen is de uitgelezen plek om elkaar te ontmoeten tijdens de netwerkmomenten die dagelijks worden georganiseerd, zoals een netwerkreceptie aan het eind van de beursdag, netwerk lunch, mini-seminar, site visit, etc.
 
Deelname aan het Netherlands Water Pavilion op de WEFTEC kost €500,- per m2 voor leden van NWP, ENVAQUA en Water Alliance en €550,- per m2 voor niet-leden (onder voorbehoud van financiering). Dit dekt de kosten voor Holland Branding standbouw, netwerkreceptie, catering tijdens de beurs en organisatiekosten.
 
De voordelen van collectieve deelname aan de WEFTEC op een rij:

  • De toegevoegde waarde die de collectieve uitstraling van Holland Branding u biedt;
  • Een prominente plek op de beursvloer in een paviljoen dat in het oog springt;
  • Gebruik van de Holland Lounge, waar de gehele dag catering (koffie, thee, fris) voor u en uw bezoekers wordt verzorgd;
  • De organisatie wordt u uit handen genomen;
  • Extra profilering via www.dutchwatersector.com;
  • Een scherpe m2 prijs voor vloeroppervlak, standbouw en verbruik van elektra.

Ga voor meer informatie over de WEFTEC New Orleans 2016 naar www.weftec.org
Als u interesse heeft in deelname aan het paviljoen, dan kunt u dat via dit formulier kenbaar maken. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met NWP, Liselotte de Vries, l.devries@nwp.nl.