NWP: Meer impact in
het buitenland

Netherlands Water Pavilion op hét Smart Cities & Water evenement van India

24/02/2017

De Indiase overheid heeft de missie om de komende vijf jaar honderd smart cities tot stand te brengen. Innovaties op het gebied van water, afvalmanagement, energie en mobiliteit moeten de steden leefbaar houden voor de toenemende bevolking en resilient voor de toekomst. Dit biedt mogelijkheden voor de Nederlandse sector.
 
Bent u benieuwd of India een goede afzetmarkt is voor uw producten? Zoekt u nog naar promotiekansen voor uw product of dienst? Het Netherlands Water Pavilion op de Smart Cities India expo biedt hiervoor verschillende mogelijkheden. De Smart Cities Expo wordt gehouden van 10 – 12 mei 2017 in New Delhi. Parellel aan de Smart Cities expo vindt onder andere ook de 4th Water India Expo plaats. De Expo is een van de best bezochte beurzen van India – in 2016 waren er meer dan 13.000 bezoekers (waaronder vertegenwoordigers van 10 ministeries en 19 deelstaten).
 
De Nederlandse ambassade in Delhi organiseert samen met het NWP -net zoals in 2016- een collectief paviljoen en heeft al een aantal partijen benaderd. De Expo is een mooi moment om de Nederlandse kennis en technologieën onder de aandacht te brengen. In aanvulling op het paviljoen kunnen er andere activiteiten georganiseerd worden zoals matchmaking, seminars en andere netwerk evenementen.
 
Deelname aan het collectief biedt u een prominente plek op de beursvloer, u heeft de mogelijkheid om aan te sluiten bij side events en uw bedrijf/organisatie krijgt een speciale vermelding op www.dutchwatersector.com.
 
Heeft u interesse in deelname aan de Smart Cities India Expo neem dan contact op met NWP, Annemieke van Zuylen (a.vanzuylen@nwp.nl) en/of Lindsey Schwidder (l.schwidder@nwp.nl)