NWP: Meer impact in
het buitenland

Nieuws van de Amsterdam International Water Week

12/05/2017

Burgemeester Aboutaleb keynote AIWW conferentie 
Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam verzorgt een van de keynotes op de AIWW conferentie. Andere burgemeesters, vertegenwoordigers uit Europa, de industrie en experts zullen spoedig volgen. U kunt zich al registreren als bezoeker.

Aquatech uitverkocht
Aquatech Amsterdam 2017 is in een recordtempo volgeboekt. Met nog vijf maanden te gaan is alle beursruimte toegewezen aan nieuwe en trouwe exposanten. Geïnteresseerden partijen worden op een wachtlijst geplaatst. De meer dan 900 deelnemers vullen ruim 48.000 vierkante meter beursvloer waarmee het evenement groter is dan ooit tevoren. Bezoekers kunnen zich nu online registreren voor gratis toegang.

Netherlands Water Pavilion heeft nog ruimte!
Het Netherlands Water Pavilion heeft nog een paar plekken voor deelnemers. Het Pavilion is altijd een van de drukst bezochte plekken op de Aquatech. Meld u dus snel aan! 

Nieuwe beurs Floodex tijdens AIWW
De allereerste editie van de nieuwe vakbeurs Floodex Europa vindt tegelijkertijd plaats met Aquatech tijdens de Amsterdam International Water Week. De beurs richt zich op belangrijke marktsegmenten zoals overstromingsvermindering, calamiteitenherstel, bescherming tegen overstromingen door excessieve regen en het beheer van oppervlaktewater in plattelands-, kust- en stedelijke gebieden.  Verstedelijking neemt snel toe en de klimaatverandering leidt tot intensievere neerslag. Hierdoor staat overstromingsgevaar overal ter wereld hoog op de agenda, en zeker ook in Europa. Floodex Europe is hét platform waar grote leveranciers uit deze snelgroeiende bedrijfstak en internationale besluitvormers uit bedrijfsleven en overheid elkaar ontmoeten. Er is nog ruimte voor exposanten! Meer informatie vindt u hier.

Dank aan onze sponsoren
We zijn trots op onze conferentie sponsors! Gold Sponsors zijn Arcadis, Evides, Hoogheemraadschap Delfland, Oasen, PWN, Vewin en Vitens. Silver Sponsors zijn Hoogheemraadschap van Rijnland en Rabobank.