NWP: Meer impact in
het buitenland

NWP Deelnemersbijeenkomst: uw inbreng is goud waard

08/06/2017

Het Netherlands Water Partnership is hét netwerk waarin kennisinstellingen, bedrijfsleven, NGO's en overheid samen werken aan een sterke positie in het buitenland. U bent een belangrijke schakel in dit netwerk. Vanuit uw achtergrond haalt u informatie op uit het netwerk en brengt u uw kennis en expertise mee. 

Uw inbreng staat centraal tijdens de NWP deelnemersbijeenkomst op 30 juni a.s. Wij verwelkomen u graag vanaf 13.30 uur in het Arsenaal, voormalig legermuseum in Delft. De bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel van 16.30 tot 18.00 uur. We nodigen alle NWP deelnemers van harte uit om bij de bijeenkomst aanwezig te zijn.

Wat heeft u in de aanbieding?
Aan u de vraag: ‘Wat heeft u in de aanbieding?’. Wat heeft u anderen te bieden en wie of wat heeft u nodig om meer in het buitenland te doen? Welke deelnemers binnen het NWP wilt u graag betrekken bij uw activiteiten? Wat kunt u inbrengen om het NWP netwerk nog sterker te maken? 

NWP is ervan overtuigd dat meer impact in het buitenland alleen bereikt kan worden als we er ook echt samen voor gaan. Eenieder met zijn of haar eigen producten of inzet zoals kennis, netwerk of menskracht. Zoals NWP-deelnemer Harrie Laboyrie van CDR International aangaf in zijn blog 'Als je zelf niets deelt, krijg je ook niets terug.’.

Laat ons weten wat u in de aanbieding heeft!
U kunt actief deelnemen aan de NWP deelnemersbijeenkomst. Heeft u een initiatief, product of idee waarvoor u de input van anderen goed kunt gebruiken? Bent u op zoek naar de juiste partners voor uw project? Deel wat u in de aanbieding heeft met de NWP deelnemers en geef aan wat u van anderen nodig hebt. 

Heeft u een goed idee, maar vraagt u zich af of dit in aanmerking komt, neem dan contact op met Annemieke van Zuylen, a.vanzuylen@nwp.nl of 070 304 3708. Wij ontvangen uw input graag uiterlijk 15 juni 2017.  

Aanmelden
NWP gaat op 30 juni graag met u in gesprek. We nodigen u uit om op deze dag uw ervaringen te delen. Natuurlijk is er ook ruim gelegenheid om te netwerken. Bovendien praten we u graag bij over de diensten en activiteiten van het NWP bureau. U kunt zich nu aanmelden via deze link en ook aangeven wat u in de aanbieding heeft. 

We zien u graag op 30 juni!