NWP: Meer impact in
het buitenland

Ontmoet uw klanten tijdens internationale beurzen: op welke beurzen staat u in 2018?

04/12/2017

Markten veroveren, deals sluiten, nieuwe allianties aangaan of contacten versterken. Het gebeurt allemaal tijdens de internationale waterbeurzen. Door deelname aan het Netherlands Pavilion kunt u uw beursdeelname realiseren met minimale inspannig en -kosten. U concentreert zich op uw product of dienst, wij nemen u alle organisatorische zorgen uit handen, bieden u een prominente plek op de beursvloer en brengen u in contact met interessante internationale partijen. Pak deze kans en maak nu uw interesse kenbaar.

Beurzen in 2018
Het Netherlands Water Partnership (NWP) heeft alvast een aantal interessante beurzen voor u geselecteerd. Bij voldoende belangstelling en onder voorbehoud van financiering zullen wij op onderstaande evenementen een Netherlands Pavilion realiseren. Graag horen wij van u in welke internationale evenementen u geïnteresseerd bent. Zijn er evenementen die niet in deze lijst staan maar die wel uw interesse hebben, laat het ons weten, dan gaan wij gezamenlijke deelname onderzoeken. Via deze link kunt u uw keuze en eventuele aanvullingen aan ons doorgeven. 

Hans Verhoeven van MTD stond vorig jaar oktober prominent op IWA Brisbane 2016, wat hem een interessante lead opleverde als ‘evenementenloodgieter’ voor de Commonwealth Games in 2018, Australië. Verhoeven: “Tijdens de beursdagen kon ik in Brisbane veel mensen spreken en informatie verzamelen; hoe zit de markt in elkaar, wat zijn de spelers, waar zit de business. Het Netherlands Pavilion was daar perfect voor. Dankzij onze aanwezigheid in het Netherlands Pavilion ben ik eigenlijk super geslaagd in wat ik van plan was.”

We hopen u binnenkort in één van de Netherlands Pavilions te mogen verwelkomen.

In de organisatie van de internationale evenementen werkt het Netherlands Water Partnership samen met Water Alliance en Envaqua en ontvangt hiervoor in veel gevallen financiële ondersteuning van de Nederlandse overheid (Partners voor Water programma).