NWP: Meer impact in
het buitenland

Ontmoet wereld waterleiders op IWA Tokyo – Neem deel aan Netherlands Pavilion

01/05/2018

Een keer in de twee jaar wordt de IWA World Water Congress & Exhibition (IWA WWC&E) gehouden. Dit is dé plek waar wereld waterleiders samenkomen om kennis uit te wisselen en samenwerking te zoeken. Dit jaar is het evenement van 16-21 september in Tokio, Japan. NWP is van plan om, bij voldoende belanstelling*, een Netherlands Pavilion te realiseren op de IWA beursvloer. In het paviljoen kunt u uw contacten en delegaties ontvangen en het is de uitgelezen plek om uw internationale netwerk te ontmoeten. Registreer u nu voor deelname aan het paviljoen!

Voordelen Netherlands Pavilion en aanmelden

  • Deelname aan het Netherlands Pavilion biedt u de mogelijkheid om uw organisatie te presenteren. Dit betekent:
  • De toegevoegde waarde die de collectieve uitstraling van Holland Branding u biedt;
  • Een prominente plek op de beursvloer;
  • Een scherpe prijs voor afname van een plek in het paviljoen, incl. 2 posterplekken, standbouw en verbruik van elektra.
  • Onbeperkt gebruik van het Netherlands pavilion als meeting-point en lounge;
  • De organisatie wordt u uit handen genomen;
  • Vermelding van uw organisatie op Dutchwatersector.com en via bijbehorende social media;
  • Extra profilering via de websites/media van de organisatoren en via www.dutchwatersector.com;

De kosten voor deelname in het Netherlands Pavilion zijn 3000,- euro (excl. drukkosten van de poster en excl reis- en verblijfskosten). Registreer u hier voor deelname aan de IWA World Water Conference & Exhibition Tokyo. Heeft u vragen, neem dan contact op met Sandra Borst, s.borst@nwp.nl.

Over de IWA Tokyo
Naar verwachting bezoeken 5000 tot 6000 mensen uit 120 landen de conferentie en beurs.  Deelnemers zijn high level vertegenwoordigers van o.a. utilities, overheden, steden, industrie, NGO’s, kennisinstellingen, media, technologie bedrijven, contractors. Dit jaar vindt het evenement plaats in Japan, van 16 - 21 september. Het overkoepelende thema is ‘Shaping our Future’, met een focus in het conferentieprogramma op ‘Utilities of the Future, Cities of the Future en Basins of the Future’. Kijk voor meer informatie op worldwatercongress.org.  

*Doorgang is onder voorbehoud van financiering en met een minimaal aantal deelnemers van zes partijen.