NWP: Meer impact in
het buitenland

Platformbijeenkomst Zambia voor maritieme sector

24/01/2017

Graag nodigen STC-Nestra en NWP u uit voor de Zambia-platformbijeenkomst op 31 januari Rotterdam bij  STC-Nestra. De bijeenkomst wordt georganiseerd ter voorbereiding van de adviesmissie van Wim Klaasen, welke zal plaatsvinden begin maart in Lusaka en Mpulungu. 
In opdracht van RVO.nl en de Nederlandse Ambassade zal NWP, in opvolging van de inkomende maritieme missie in 2014, een kader ontwikkelen voor de implementatie van vijf prioriteitsprojecten in de Zambiaanse maritieme sector. Het doel van de missie is om een advies uit te brengen hoe deze projecten en stap verder kunnen worden gebracht en op welke manier Nederlandse expertise en financiering daar een rol in kan spelen. Bij de ontwikkeling van dit advies zal de Nederlandse sector daarom direct betrokken worden middels deze sector bijeenkomst en aanvullende individuele gesprekken. Bovendien zullen de Internationale Financiele Instituties (IFI’s) benaderd worden in dit onderzoek, even als de Zambian Ministry of Transport, Works, Supply and Communications,  de Mpulungu Haven Autoriteiten en overige stakeholders uit de Maritieme sector in Zambia. 

Meer informatie over de prioriteitsprojecten en het doel van de missie leest u hier. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een mail te sturen naar Wim Klaassen w.klaassen@nwp.nl en Maaike Feltmann m.feltmann@nwp.nl.