NWP: Meer impact in
het buitenland

Pools-Nederlandse samenwerking innovatieve wateroplossingen

13/04/2018

Hedendaagse uitdagingen op het gebied van drink- en afvalwater overstijgen nationale of regionale grenzen. Ze kunnen dan ook niet benaderd worden vanuit slechts één perspectief. Internationale partnerships zijn nodig om tot slimme en ‘out of the box’-oplossingen te komen voor deze gedeelde uitdagingen. 
Nederlandse en Poolse partijen op het gebied van drink- en afvalwater gaan deze samenwerking aan.

Op 13 juni worden in Den Haag concrete cases uit Polen toegelicht en besproken met Nederlandse partijen. Hierbij wordt samen gezocht naar innovatieve en efficiënte oplossingen voor deze uitdagingen die exemplarisch zijn in Polen. De onderwerpen van de cases zijn betaalbaarheid van drink- en afvalwater, duurzame en efficiënte afvalwaterzuivering, en de sociale waarde van water. 

U kunt uw interesse in deelname doorgeven via deze link. Meer informatie over de bijeenkomst zal dan later met u gedeeld worden. 

Dit Pools-Nederlandse event wordt georganiseerd door NWP, ENVAQUA en de Nederlandse ambassade in Warschau, in samenwerking met OEES. Het seminar is onderdeel van “OEES on Tour”, een reeks seminars ter voorbereiding op de Open Eyes Economy Summit 2018, die op 20 en 21 november plaatsvindt in Krakau, Polen. Dit event is onderdeel van de Holland Circular Economy Week. 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mark Niesten (m.niesten@nwp.nl) of Edyta Wisniewska (e.wisniewska@nwp.nl).