NWP: Meer impact in
het buitenland

Profileer uw expertise tijdens de watermissie in Argentinië

25/09/2017

In het kader van het Programma Partners voor Water organiseren NWP, RVO en de Nederlandse Ambassade in Buenos Aires in november een watermissie onder leiding van watergezant Henk Ovink, en Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW. De missie vindt plaats van 13 tot 17 november 2017.

De focus van de missie ligt op drie thema’s: integrated water resources management, waste water treatment/waste to value en het herstel van de Parana Delta. Het programma is inclusief een Nederlandse dag, bijeenkomsten met relevante nationale en provinciale overheden, thematische ronde tafel sessies, individuele matchmaking, site visits en diverse netwerkmogelijkheden.

De watermissie is gekoppeld aan de internationale IWA Water and Development Congress & Exhibition. Hiervoor wordt een gezamenlijke Nederlands waterpaviljoen georganiseerd om de Nederlandse bedrijven goed te profileren. Kosten voor deelname aan het paviljoen en aan de missie bedragen €2000,- excl. BTW (onder voorbehoud van financiering). Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Wilt u alleen aan de watermissie deelnemen? Dan zijn de kosten €500,- excl. BTW.

De samenwerking met Argentinië is in de laatste maanden versterkt en veel mogelijkheden en tender processen zijn nu opengesteld voor de watersector. Voor meer informatie kunt u onze ‘country update’ aanvragen. Wilt u het conceptprogramma ontvangen of uw bedrijf registreren? Neem contact op met Audrey Legat, a.legat@nwp.nl. Inschrijven kan tot 1 oktober.