NWP: Meer impact in
het buitenland

Seminar Marktkansen Oekraïne

10/10/2014

Presentatie marktverkenning, uitgevoerd in opdracht van de Nederlandse Ambassade te Oekraïne

In samenwerking met de Nederlandse Ambassade in Kiev organiseert het NWP op dinsdag 18 november 2014 een seminar over marktkansen voor Nederlandse watertechnologiebedrijven in Oekraïne. De kern van het programma is de presentatie van een marktverkenning van de Oekraïense watersector. Symposiumdeelnemers kunnen hun (kosteloze) deelname eventueel combineren met deelname aan het Waterforum Jaarcongres (niet kosteloos) dat op dezelfde locatie plaatsvindt, n.l. het schip SS Rotterdam te Rotterdam.

Marktkansen voor Nederlandse watertechnologiebedrijven in Oekraïne
De marktstudie toont de potentie van de Oekraïense watermarkt voor Nederlandse ondernemers. Het hoge waterverbruik, waterverlies en vervuiling door zowel de industrie als de publieke waterbedrijven bieden mogelijkheden voor Nederlandse techniek en kennis.  Het symposium biedt, zowel voor ondernemers die al opereren in Oekraïne, als voor ondernemers die dat nog niet doen, de mogelijkheid om zich te laten informeren over de laatste economische ontwikkelingen en informatie uit te wisselen over de mogelijkheden op de Oekraïense watermarkt.

Meer informatie is te vinden in het programma. U kunt zich aanmelden via een online formulier. NWP contactpersoon Suzanne Tietema, 070-304 3707, s.tietema@nwp.nl.