NWP: Meer impact in
het buitenland

Sluit u aan bij het Netherlands Pavilion op Aquatech China 2018

02/03/2018
Aquatech China, 31 mei tot 2 juni in Shanghai, biedt tal van mogelijkheden om lokale partners te vinden en allianties te smeden. Het is de kans om de marktvraag te volgen in één van de meest indrukwekkende markten ter wereld en uw bedrijf in China op de kaart te zetten. China staat voor veel uitdagingen door de snelle economische ontwikkeling en bevolkingsgroei, die enorme nieuwe investeringen vereisen. Dit creëert talloze kansen voor watertechnologie en water infrastructuurbedrijven in China.
Het 13e vijfjarenplan van China wordt vernieuwd en benadrukt de focus op water, met gevolgen voor het hele watermilieu. Dit plan met zijn ambitieuze doelstellingen en gunstige regelgeving biedt kansen voor zowel de nationale als internationale waterindustrie. Er is een specifieke interesse in afvalwaterzuivering, hergebruik en beheer, een gebied waar Aquatech een wereldberoemde reputatie heeft.
 
Deelname Netherlands Pavilion
Het Netherlands Pavilion is een zeer efficiënte manier om zichtbaarheid voor uw bedrijf te creëren, tegen minimale kosten en met een maximale output van uw inspanningen.
Deelname aan het Netherlands Pavilion biedt u:
  • Voor elke deelnemer een posterpresentatie en 6-8 m² ruimte in het paviljoen
  • Landenpagina in de exposantencatalogus met bedrijfsbeschrijvingen
  • Netwerkbijeenkomst in het paviljoen georganiseerd door het Nederlandse consulaat
  • Borrel in het Holland Hotel georganiseerd door RAI Amsterdam
  • Dagelijks een tolk aanwezig bij het paviljoen
  • 365 dagen exposure op de Aquatech website
  • Gratis publiciteit op de website van Aquatech China 
  • Deelname aan ‘Dutch’ seminar / of speakers’ slot in een van de Aquastages op de beursvloer. Vorm en inhoud van het seminar worden gerealiseerd in overleg met de Nederlandse representatieve organisaties in China en deelnemende bedrijven.
  • Ondersteuning bij matchmaking, visa, hoteldiensten, transfers, tolken, enz.
  • All-inclusive prijs van +/- € 2250 per deelnemer *
* Onder bepaalde voorwaarden kan uw deelname aan het paviljoen in aanmerking komen voor een missievoucher. Een missievoucher is een financiële vergoeding van 50% van de deelname tot een maximum van € 1.500 (exclusief btw) voor deelname aan een collectieve tentoonstelling. De reis- en verblijfkosten zijn voor uw eigen rekening. Kijk voor de voorwaarden op www.rvo.nl/subsidies-regelingen/missievouchers-sib. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het NWP, Noeska de Nobel: n.denobel@nwp.nl, tel. 070-3043726