NWP: Meer impact in
het buitenland

Stockholm World Water Week: Geef uw bijdrage door

13/07/2018

Reist u, net als vele andere Nederlandse organisaties, eind augustus af naar Stockholm voor de World Water Week? Net als voorgaande jaren inventariseert het NWP de Nederlandse bijdragen om de boodschap en inbreng vanuit Nederland zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen. Wij horen graag uiterlijk 3 augustus wat uw bijdrage is tijdens de Stockholm World Water Week, dit kunt u doorgeven aan Noeska de Nobel, n.denobel@nwp.nl. Het overzicht van de Nederlandse inbreng komt binnenkort beschikbaar op onze website.

Samen met de Nederlandse overheid realiseert het NWP, met ondersteuning vanuit het programma Partners voor Water, een Netherlands Pavilion op de beursvloer van de World Water Week. Het paviljoen zal dienen als ontmoetingsplek voor de Nederlandse watersector en biedt de mogelijkheid om pitches of presentaties te geven.

De World Water Week in Stockholm wordt dit jaar van 26 augustus t/m 30 augustus gehouden en heeft als thema: ‘Water, ecosystems and human development’. Meer informatie is te vinden op www.worldwaterweek.org