NWP: Meer impact in
het buitenland

Strategic advisor on Water voor Mali gezocht

09/03/2018

Voor het programma Water OS 4 zijn wij op zoek naar een Strategic advisor on Water voor Mali. Water OS 4, een programma van het Ministerie van BZ, dat wordt uitgevoerd door RVO en NWP, maakt het mogelijk dat Nederlandse ambassades in een aantal partnerlanden ondersteuning krijgen door een waterexpert. Lees hier meer over het programma

Voor Mali zoeken we nog een expert. Heeft u kennis van IWRM en bent u in staat om in overleg met betrokken partijen inhoudelijke en procesondersteuning te bieden bij de formulering en uitwerking van het thema water in het Meerjarig Strategisch Plan van de ambassade? En kunt u goed verbinding leggen tussen de Nederlandse watersector en de lokale watersector?  Dan zijn wij op zoek naar u. 

Wij zoeken iemand met ervaring en kennis in Mali op het thema water en stabiliteit. Conflict en klimaatverandering vereisen nieuwe randvoorwaarden voor waterbeheer in Mali en de regio. Uw expertise dient daarom breder te zijn dan ‘water’ en ook aspecten van conflictbeheer, economische ontwikkeling en bestuur te omvatten. Graag lezen wij in uw motivatie hoe u de duurzame contacten in Mali vorm gaat geven en hoe de toepassing van het Nederlands instrumentarium daarbij een rol kan spelen.  

De opdracht is voor maximaal 45 dagen per jaar en 1 werkbezoek van 5 dagen.  Bent u geïnteresseerd in deze uitdaging en wilt u meer informatie over de rol en werkzaamheden van de Strategic advisor? Neem dan contact op met RVO.nl, mw. Fernanda van der Velde, tel. 0611736553 .

Uw motivatie en CV (én dagtarief) kunt voor 26 maart sturen naar RVO.nl, IUC, ter attentie van dhr. R. Mooijman Robin.Mooijman@rvo.nl. Wij streven er naar alle kandidaten voor 13 april te berichten over het verdere verloop van de procedure.