NWP: Meer impact in
het buitenland

Uitnodiging: Netwerkreceptie Myanmar ter gelegenheid van bezoek vice president II H.E. Henry van Thio

11/04/2017

Van 19 t/m 23 april 2017 zal de Vice President II, H.E. Henry van Thio (tevens de Chairman van het National Water Resources Committee) en zijn delegatie, een bezoek brengen aan Nederland. Tijdens dit bezoek vinden er diverse bilaterale gesprekken plaats, alsmede een bezoek aan de haven van Rotterdam. Naast de vice president, zal o.a. de Minister van Transport en de DG Water onderdeel uitmaken van de delegatie, naast de Joint Steering Committee leden. 
U bent van harte uitgenodigd om op vrijdag 21 april 2017 vanaf 16.30 uur bij Deltares in Delft de netwerkreceptie bij te wonen. Tijdens deze receptie is er de mogelijkheid om de delegatieleden te spreken en zal er een korte terugkoppeling plaatsvinden van het bezoek. U kunt zich via dit formulier aanmelden.

Graag verwelkomen wij u bij deze receptie. Het bezoek en de netwerkreceptie worden in samenwerking georganiseerd door de ministeries van Infrastructuur & Milieu en Buitenlandse Zaken, NWP en RVO. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lindsey Schwidder, l.schwidder@nwp.nl.