NWP: Meer impact in
het buitenland

Unieke Kansen voor Nederland in Verenigde Arabische Emiraten

24/06/2016

De Dubai Electricity and Water Authority (DEWA) investeert de komende jaren 27 miljard dollar in cleantech oplossingen (voor water, energie en milieu). Dit biedt mogelijkheden voor de Nederlandse sector. Het NWP, Cleantech Holland, Rotterdam Partners, Cleantech Delta, Water Alliance, Envaqua, de NVDE, de TopSector Water en de TopSector Energie zullen zich daarom gezamenlijk presenteren op de WETEX in Dubai, middels een landenpaviljoen waar Nederlandse bedrijven en organisaties aan deel kunnen nemen. De WETEX vindt plaats van 4-6 oktober 2016.

In het Holland Paviljoen is ruimte voor de individuele bedrijfspresentatie en deelnemers kunnen tevens gebruik maken van een ruime collectieve Holland Lounge. Tevens ondersteunen wij in samenwerking met DEWA en de Dubai Chamber of Commerce and Industry  verschillende B2B activiteiten zoals matchmaking en bedrijfspresentaties. Tenslotte ondersteunt Philips de Nederlandse deelnemers door de mogelijkheid te bieden om gebruik te maken van de presentatieruimte in het Philips paviljoen voor uw eigen (bedrijfs)presentaties .
Voor de deelnemers in het Holland paviljoen worden veel organisatorische zaken uit handen genomen in vergelijking met het op eigen kracht aan een vakbeurs deelnemen.  Verder heeft een collectieve stand een grote aantrekkingskracht op bezoekers, zijn de kosten lager en wordt het paviljoen bezocht door pers- en VIP-groepen. Daarnaast werken we samen met DEWA en de Dubai Chamber of Commmerce and Industry om verschillende B2B meetings te promoten en ondersteunen. DEWA heeft aangeboden om deelnemers te helpen bij maken van afspraken met autoriteiten in Dubai. 

DEWA organiseert al sinds 1999 de Water, Energy, Technology and Environment Exhibition (WETEX) in Dubai. Op dit zeer internationale event presenteren meer dan 20 landen hun kennis en kunde middels een “country pavilion”. Meer dan 25.000 deelnemers waaronder wereldleiders, internationale beleidsmakers, management uit de industrie, investeerders, deskundigen, academici en journalisten bezoeken jaarlijks de WETEX. Een ieder is op zijn manier op zoek naar praktische en duurzame oplossingen voor de hedendaagse duurzaamheidsvraagstukken en uitdagingen op het gebied van klimaatverandering.

Aanmelden
Is uw belangstelling gewekt en wenst u deel te nemen aan het Holland paviljoen op de WETEX 2016? Klik hier voor uitgebreide informatie en het aanmeldformulier over deze collectieve beursdeelname. Kosten voor deelname bedragen EURO 3.500,-, excl. reis- en verblijfkosten.

Heeft u nog vragen? Neem contact op met het NWP, Annemieke van Zuylen, a.vanzuylen@nwp.nl, 070-3043708.