NWP: Meer impact in
het buitenland

Update en follow up appropriate finance

20/01/2014

Binnen NWP wordt momenteel een vervolgproces vormgegeven op het goed bezochte ‘appropriate finance for water seminar’ op 5 november 2013 tijdens de International Water Week (klik hier voor rapport en presentaties). Daarom zijn afgelopen week de volgende vragen uitgegaan richting de ‘appropriate finance community’ die op de IWW bij elkaar gebracht is:

• kunt u 3 onderwerpen, vragen, issues aangeven in de context van appropriate finance (oftewel: slimme combinaties van private, publieke en filantropische financiering op het gebied van water) die u graag terug ziet komen in het vervolgproces?
• Heeft u suggesties voor de manier waarop de follow up plaats zal vinden. Dit zou bijvoorbeeld kunnen variëren van een online leeromgeving en/of matchmaking voor concrete programma’s die hybride financieringsvormen nodig hebben?

Heeft u ideeën of suggesties voor bovenstaande vragen. Stuur deze dan voor 1 februari naar financeforwater@nwp.nl. Wij nemen uw input graag mee bij het vaststellen van de vervolgactiviteiten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joris van Oppenraaij, j.vanoppenraaij@nwp.nl and/or Koen Overkamp k.overkamp@nwp.nl.