NWP: Meer impact in
het buitenland

Uw laatste kans voor gezamenlijke deelname WEFTEC

14/07/2017

Wilt u uw watertechnologie exporteren naar de VS? Neem dan samen met ons deel aan de WEFTEC, de grootste watertechnologiebeurs van Noord-Amerika. Gezamenlijke deelname biedt u een eigen plek op de beurs in het Netherlands Water Pavilion, gerichte matchmaking, inhoudelijk programma en diverse netwerkmogelijkheden om relaties op te bouwen met voor u interessante partijen. Aanmelden voor deze gezamenlijke deelname kan tot komende week, dus mis deze laatste kan niet. 

Het NWP organiseert deze gezamenlijke beursdeelname samen met de Nederlandse ambassade in Washington, het Nederlands Consulaat in Chicago, Water Alliance en ENVAQUA. Deze beurs is onderdeel van het programma strategische beurzen van Topsector Water. Dit houdt in dat u tijdens de WEFTEC (2-4 oktober, Chicago) op verschillende manieren ondersteund wordt. Meer informatie daarover leest u hieronder of u kunt contact opnemen met Mark Niesten (m.niesten@nwp.nl) of Sandra Borst (s.borst@nwp.nl). 

Het Netherlands Water Pavilion zal het middelpunt zijn van de Nederlandse activiteiten tijdens de WEFTEC. Om de deelnemende partijen aan het Netherlands Water Pavilion meer exposure te geven dan elders op de beursvloer, bevindt het paviljoen zich op een strategische plek op de beursvloer, heeft goede zichtbaarheid, professionele uitstraling d.m.v. Holland Branding, een ruime ontvangstruimte en netwerkbijeenkomsten. Het paviljoen biedt u de mogelijkheid uw kennis, projecten en producten tentoon te stellen. In het paviljoen kunt u uw contacten en delegaties ontvangen en het is de uitgelezen plek om elkaar te ontmoeten tijdens de netwerkmomenten die worden georganiseerd. 
 
Het NWP en het Consulaat in Chicago organiseren matchmaking voor de deelnemende Nederlandse organisaties. Hiermee wordt ons netwerk voor u ter beschikking gesteld, en worden gesprekken georganiseerd met voor u relevante partijen. De matchmaking met bedrijven wordt ondersteund vanuit het Partners voor Water programma.
 
Daarnaast wordt door de organiserende partijen de komende periode een uitgebreider programma samengesteld dat gericht is op het vergroten van uw netwerk, verdieping van uw kennis, en profilering van uw organisatie in de VS. 
 
Deelname aan het Netherlands Water Pavilion op de WEFTEC kost € 500,- excl per m². Dit omvat de kosten voor Holland Branding standbouw, netwerkreceptie, catering tijdens de beurs (koffie/thee) en organisatiekosten. 
De voordelen van collectieve deelname aan de WEFTEC op een rij:
  • De toegevoegde waarde die de collectieve uitstraling van Holland Branding u biedt
  • Een prominente plek op de beursvloer in een paviljoen dat in het oog springt
  • Gebruik van de Holland Lounge, waar de gehele dag catering (koffie, thee, fris) voor u en uw bezoekers wordt verzorgd
  • De organisatie wordt u uit handen genomen
  • Extra profilering via www.dutchwatersector.com
  • Een scherpe m² prijs voor vloeroppervlak, standbouw en verbruik van elektra
Als u wilt deelnemen in het paviljoen dan kunt u zich tot komende week aanmelden via dit formulier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met NWP (Sandra Borst, s.borst@nwp.nl of Mark Niesten, m.niesten@nwp.nl). .